RSS

вторник, 2 юли 2013 г.

Салата айсберг с макарони и риба тон

Необходими продукти :
  • 200 г салата айсберг
  • консерва риба тон
  •  50г царевица
  • 50-60 г мариновани печурки
  • 200г макарони (форма по избор)
  •  сол на вкус
  •  зехтин и балсамико на вкус
Начин на приготвяне : 



Салатата се нарязва, овкусява се със зехтин, сол на вкус и балсамовия оцет. Към нея се добавят гъбките, царевицата и сварените предварително макарони. Разбърква се добре, най-отгоре на салатата се изсипва консервичката риба тон. Ако е растителна мазнина, към салатата може и да не се слага зехтин.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...