RSS

сряда, 26 юни 2013 г.


Свинско със зеленчуци, печено в плик
 



Необходими продукти 

  • 700 - 800г свинско месо 
  • 2-3 моркова
  • 2 глави стар лук
  • 2-3 с.л червено вино
  • сол, черен пипер и кимион на вкус
  • 1 ч.л чубрица
  • 1 ч.л масло
  • 2-3 скилидки чесън за аромат
  • 1 плик за печене

Начин на приготвяне 

Месото се нарязва на порции и в подходящ съд се смесва с подправките. Слага се в плика, където се добавят и останалите съставки - измитите и нарязани на шайбички моркови, нарязаният на едро лук, маслото, чесънът и накрая виното. Пликът се завързва, всичко се разклаща много добре, до омесване на всички съставки. Пече се на умерена фурна за около час и 20 минути.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...